Pages

Friday, 30 November 2012

Lawak Kampus ** BIGBANG**

Daebak!!
Tak lama je lagi akan keluar Lawak Kampus versi BigBang *fantastic baby*..wahh..mesti ramai peminat Lawak Kampus terutama peminat BigBang tak sabar-sabar nak tunggu LK ni kan...aku pun tak sabar sebenarnya...err..ke ada kat sini yang tak pernah baca LK??? Bia betik...kesian....Muahahaha *gelak jahat* LK bukan buku ilmiah pun,tapi bagus layan kalau tengah-tengah stress,boleh ROTFLOL tau....


Lawak Kampus : dari kiri--Aditas, Froggy, Vanness, Kosong, Beepop

Kebetulan, aku memang pembaca tegar Lawak Kampus dan kebetulan dalam banyak-banyak retis k-pop,aku minat BigBang *minat biasa-biasa je,album pun tak pernah beli,download sajek..hihi*..jadi,LK jilid ke 16 ni memang aku tunggu-tunggu laaa.. *taksabar..taksabar..taksabar* << segedik Dian Lisa Surihani....^_^



Katanya, Bulan 12 nanti baru ada di pasaran....*eh,esok je kan dah bulan 12..yeay!*
Adik aku yang bagitahu Dec baru ada,sebab dia keje kat bookstore..jadi setiap hari aku akan watsapp dia tanya dah keluar ke belum..hehe mesti dia naik menyampah nanti..kah kah..
Meh aku tepek sikit lawak dari Lawak kampus kat sini......mesti ada yang terasa ni..haha
Blogger Maniac!




Aku dah beli dah..check sini...

5 comments:

  1. Sudah keluar atau belum?

    ReplyDelete
  2. belum lagi..semalam br g cari kat a few bookstore,takdak lagi..once dah dapat,i will post it here...hehe

    ReplyDelete
  3. Oh, terima kasih, kalau dah keluar harap awak boleh bagitahu di mana awak beli ye? terima kasih lagi sekali ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. member dah dapat beli,kat MPH katanya....SERBU!!

      Delete
  4. Alright! thanks! hahaha

    ReplyDelete