Pages

Thursday, 29 August 2013

Revolusi Gambar Raya Aku...

Ni entry sesaje je ni...koleksi peribadi..hahaha
Perubahan yang berlaku kat Keluarga aku..bukan perubahan apa pun, berubah dari segi ahli keluarga je..
Penambahan ahli...hee tahun depan,insyaallah makin bertambah.

*2009*
masa ni semua solo...tapi iolls dah bertunang..

*2010*
ok,aku dah kawen..n masa raya ni tengah preggy..

*2011*
iqi dah beranak pun,masa raya ni,dia tak smpai setahun pun lagi..
nyonyot puting lagi..hee

*2012*
tahun ni tiada penambahan ahli pun,tapi abang aku dah berpunya..ahaksss

*2013*
yeay..tahun ni,aku dah ada kakak ipar...dan tengah preggy 2nd baby..
syukran

Monday, 5 August 2013

IFTAR @ Zamzam Cafe & Satay Club

Assalamualaikum..

Orang dah nak dekat raya ni,aku baru terhegeh nak update cerita iftar bersama rakan-rakan kan..hee tapi IFTAR kali ni,adalah yang pertama kali untuk Ramadhan tahun ni...jangan tak percaya...tahun ni aku hanya berbuka di rumah mak mertua dan weekend berbuka di rumah mak aku..hee jimat keh?? hahaha kalau tak, 2,3 kali aku ber-iftar..

Iftar ni bersama kawan-kawan UPM aku...memang susah nak set date,masing-masing ada je hal..so nak tak nak terpaksa buat hujung-hujung puasa..hari kejadian ialah sabtu lepas..lokasi di ZamZam Cafe & Satay Club,dekat area Bandar Utama sana...



Aku bawak je kamera,tapi baru ketik 2,3 gambar..tetibe bateri abis...siot tul...tepaksa amek gambar ngan fon je..mencik!










Ada banyak sangat makanan,tapi aku tak dapat nak rasa semua..rasa nyesal jugak makan nasi beriani..sebab lepas makan teus rasa kenyang sangat..tak dapat nak makan mee rebus ngan soto...even murtabak terbaik mereka pun aku dapat jamah sikit je,sebab dah full sangat...papepun,aku dapat jugak makan kambing puasa kali ni..muahahaha Makanan boleh tahan sedap jugak,dan ruang lapang sangat..selesa la....surau pun ada..selesa....

Oh,lupa..disaat kawan-kawan aku makan sambil terlari-lari mengejar anak masing-masing..aku ngan shah makan dengan aman,sebab aku tinggalkan iqi dengan wan dia..hahaha abis bising kawan-kawan aku,cakap tak fair main tinggal anak..hahah




Harga per person ialah RM38...dan untuk kanak-kanak RM19 (4-12thn)