Pages

Friday, 7 June 2013

'JPO'

On the way nak balik KL aritu dari Skudai (isnin-27.5.13),aku sempat la singgah JPO..ini kali kedua aku g JPO..takde la niat nak menyopping pun..saje singgah..tapi kot-kot ada yang murah nak jugak aku beli...huhu
Tapi aku ada juga niat nak cari Handbag..macam dah lama tak beli handbag..errrkkk..yeke?? ye kot..sebab asyik beli tiket flight je..hik hik

gambar sumber en.google image


kerlass ko jah..masuk MK...haha

Aku merayau-rayau seorang diri jek..Iqi abah dia jaga..hik hik.tapi nanti tak cukup duit cari abah balik..haha Aku g usha la bag kat Coach..mak aih..kemahin mahal bag-bag dia..harga sebelum diskaun adalah rm2k..pengsan aku...tapi ada diskaun 40%..lepas diskaun dapat rm1200..lepas tu untuk hari yang aku datang tu,ada extra 20%..so dapat dalam rm960..pehh...still pengsan aku dengar..hahah tak merasa hakak nak pakai COACH...hahahah,gelakkan diri sendiri...*malu* bukan apa..aku selalu  je usha online..harga jauh lagi murah dow..betul ni..tak tipu...yang Online ni direct from US kan..tapi kena pandai tengok,takut kena tipu pulak...kang elok bayar harga ori..dapat yang fake...tak ke menangis tak berlagu...sobsss

Jadi aku pusing-pusing jela...tengok sandal kat Clarks...ok juga harganya..ingat nak beli,tapi cari laki aku dulu..nak tengok dia berkenan ke tak....*dah jadi tabiat,nak beli pape kena tunjuk sir dulu..kadang tu,dia tak berkenan,tapi hati aku berkenan,aku beli jugak* dalam pada nak carik dia tu,singgah butik Carlo Rino...Awww...murah-murah handbags uolls...starting harga dalam rm150 je,sebab ada less 50%, 70% pun ada..cantik pun cantik...semua bag yang menarik mata aku,aku suruh SA tu turunkan...tapi,seperti biasa ADVISOR aku hilang tah kemana..hee last-last aku keluar je,aku cakap nanti aku datang balik..mesti menyirap akak SA tu..kui kui Dalam nak mencarik sir tu,singgah pulak GUESS...nampak handbag ni..takde la cantik mana pun..tapi sedang elok Muni ngan Makngah ada dalam tu, aku just tanya ok ke tak..diorang macam diam..pastu cakap OK...dan dan terus aku g bayar..aik...ni tak dapat perkenan Yang Berhormat en.Advisor lagi pun selamba aku beli..kang sir cakap tak cantik..nanges aku...uwaaaa



Nasib Sir cakap OK..haha lega hati aku...aku ingat nak patah balik g beli sandal Clarks tu..hati meronta-ronta nak beli jugak tu..tapi sir suh aku beli Scholl je..sebab ngah preggy ni, Scholl lagi selesa katanya...yeke?? tapi yang sandal aku nak beli ni memang tapak dia nipis..kalau scholl tapak dia tebal sikit..jadi oklah...i ikut ajek kata laki i...kat KL jela carik Scholl..lepas dah penat pusing masuk butik-butik yang hanya mampu aku mencuci mata je, kitorang makan la kat food court...dulu masa aku datang,food court ni takde lagi..sekarang dah upgrade...Surau pun ada..

korean food..tp aku lupa nama dia...

poyo sangat pakai chopstick..slalu kampungan je,pakai tangan..hehe
Habis makan,terus balik KL..
Errr...nak tengok ke bag Guess ahkak beli...?? jangan gelak okeh....*malu lagi*
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
TADAAAAA!!






TATA!

6 comments:

  1. cantik la...
    beli kat akak satu..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah..kah...ni pun korek duit tabung kak..haha

      Delete
  2. Wahhh csntik beg guess lagik :-)

    Tak mampu lah JM nk beli :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala JM..mesti mampu punya,jangan tipu..tak baik tau..hehehehe

      Delete