Pages

Monday, 7 January 2013

My BABY bobot turns 2

Alhamdulillah...
06.01.2013
Airil Rafiqi dah berusia 2 tahun..sobsss...besar dah baby ushuk asham ibu ni.....dah tak baby sangat laa...kena cari baby baru..hik hik

Ok memang aku dah bagi tahu taknak celebrate birthday dia kan..jadi yang kejadian semalam ni,mak mertua aku yang baik hati menganjurkan party kecil-kecilan ni..takde tema-tema.main belasah je..hehe TQ mak!! Celebrate sekali ngan birthday gegirl (anak jagaan mak mertua ku), 4 tahun dia harini,7.1.13-happy birthday Huzreen Qistina...banyak juga iqi n gegirl dapat hadiah..Terima Kasih semua...huhu


kek princess + kek smurf
tq makteh iqi belanja..hehe











Aku n SIR takde beli pun hadiah untuk iqi,tapi dua minggu lepas,kami dah belikan TAB yang tak berjenama sangat untuk dia.. beli kat kat Carrefour je,rm350..memang khas untuk letak video-video ABC, 123, kids songs dan sebagainya....ok la,kalau setakat guna khas untuk anak-anak..boleh ganti flash card,just download je application untuk kanak-kanak kat android market tu..berlambak...papepun ibubapa kena pantau..okeh uolls..daa


tgk la jari tu..macam pandai sangggaaatttt je kan...hehe

15 comments:

  1. wah..banyak dapat hadiah tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah 2,3..buat kecil-kecilan je,yang datang pun ramai org tua dari kanak-kanak..hehe

      Delete
  2. wah...tahniah untuk rafiq, happy besday too :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq uncle orga...'woarrrrrghh' *bunyi orga shrek* hehe

      Delete
  3. ala tomei name ade bobot. hehehehe appy birthday bobot..

    agree dgn pembelian ko tab utk anak tuh. mmg aku pon nnti nak bsederhana je. (katenye) sbb takot bebeno tgk anak2 skrg ni. baju pon no branded2! haha.. zalim kn? insyaAllah if ada rejki lagi tahun ni utk pregnant.

    oh hai. assalam kenal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beb (apakah nama sebenar?heh) salam kenal juga...slalu je bc ur blog sebenarnya,jarang tinggalkan jejak sahaja..hihi

      aah kan..anak2 skarang sngt advance...aku belikan tab lopek je,tapi ada je org lain belikan anak ipad..kerlasss...

      Delete
  4. Amboiiii.. banyak betul dapat hadiah.. suka la tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. of kossaaa suka..sampai ke malam belek hadiah je...hee

      Delete
  5. nak plastik bag the smurfff. ahaha.

    amboihh semangat jejari runcing nye macam pro dah guna tab.=))

    ReplyDelete
  6. HAppy 2nd Birthday Iqi!!
    Iqi dah boleh dpt adik..heheh
    bile nak jmpe kimi pn x tau la..
    bapak2 dorg x mo jmpe..so anak2 x dpt berjumpe..huhu

    ReplyDelete
  7. kannnnn..bila la en.izwan2 kita nak berjumpa...first n last kita jumpa time helina+razin kahwen kan..huhu lama dah tu...

    nway thanks,menyiggah ke sini..hihi

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. thank you auntie Zara..^_^ lama ibu iqi x melawat blog auntie la..huhu

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete